Easy

004-001Söndag.
Vilket innebär att se över vad som händer i veckan, läsa en bra bok, dricka mycket te, äta nötter, se en Disney-film eller två och bara gosa runt i flanellskjorta. Det är skönt att dagens största bedrift är att låta naglarna torka ifred.

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Easy

    • Lider med dig… har lite samma problem för tillfället men det löser sig! Tycker alltid att jag bloggar sämre på helgerna.

  1. sv: Tack! Tycker inte alls det var ett dåligt tips – utan bra!
    för hur rätt har du inte, klart man måste kolla vad som passar bäst på en själv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>